Poul Krebs

MH 1080X1920 (19)
01.02.23

Foredrag med Mr. James - Muldvarpen: Undercover i Nordkorea

Fra jetset-pusher til undercover i Nordkorea: Mød manden bag Mr. James, Jim Latrache, som til september besøger Musikkens Hus og deler ud af personlige historier fra et på mange måder hæsblæsende liv.
08.02.23

Jormin, Willemark, Nakagawa & Fält

Den verdenskendte kontrabassist Anders Jormin besøger til foråret Musikkens Hus i et nyt og spændende samarbejde med Lena Willemark, Karin Nakagawa og Jon Fält.
28.02.23

Formel 1 optakt 2023

Hvordan går det Kevin Magnussen og Haas i 2023-sæsonen? Vinder Verstappen og Red Bull igen? Er det Ferrari eller Mercedes, der bliver den største udfordrer i den nye sæson. Alt det kommer Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen med et bud på, når de besøger Aalborg med deres foredrag Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2023 den 28. februar 2023.
Med et medlemskab til Musikkens Jazzklub er du sikret forårets bedste jazzoplevelser samt en række unikke fordele. Musikkens Jazzklub
Nyd lokalt forankrede retter i Fauna Fine Dining, Faunas Spisebar eller på Faunas 1. Sal, hvor kærligheden til måltidet skinner igennem. Book dit bord her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.