Midlertidig nedlukning

Som følge af myndighedernes retningslinjer er Musikkens Hus lukket til og med d. 5. maj 2021. Herefter glæder vi os til at kunne byde dig velkommen igen.

Hvis du har billetter
Har du billetter til et af vores arrangementer, som må udsættes eller aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet.

Vi kontakter hurtigst muligt alle billethavere direkte på den mail, som købet er registreret med. Vi anmoder i den forbindelse om tålmodighed, mens vi arbejder på at finde de bedst mulige løsninger for vores mange berørte arrangementer.

Har du alene oplyst dit telefonnummer, vil du blive kontaktet telefonisk med nærmere information.

Ved spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer, så hurtigt som vi overhovedet kan.

Som oplyst her på hjemmesiden gør vi venligst opmærksom på, at Ticketmaster desværre ikke kan refundere deres billetgebyr.

Tak for din forståelse
Vi er kede af at skuffe de gæster, som har glædet sig til arrangementer i Musikkens Hus. Samtidig er det vigtigste naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Derfor sætter vi også stor pris på den forståelse, som vi i hele coronatiden er blevet mødt af hos jer gæster. Tusind tak for det og på gensyn.

Vi glæder os til at se jer i huset igen!

Corona4@3X