Alene Hjemme

The movie - med Cinematic Sinfonia
mh-alenehjemme_hd.jpg (2)
06. december 2014 kl. 16:00
Dkk. 195,- inkl. gebyr

KEVIN!!!! Vi husker alle historien om Familien McCallister, der tager på juleferie til Paris, og glemmer sønnen Kevin hjemme i Chicago. For første gang i Europa kan du nu opleve "Alene Hjemme" med et live symfoniorkester. Så tag hele familien med og kom i julestemning i Musikkens Hus. 

For mange af os er det først rigtig jul, når filmen ”Alene Hjemme” kører i flimmerkassen, og vi traditionen tro er blevet genforenet med den opfindsomme og modige dreng Kevin, der tager kampen op mod de uheldige indbrudstyve Harry og Marv.

Symfoniorkester fra London

I Musikkens Hus kan du få et nostalgisk gensyn med alle karakterne fra den hylende morsomme film – dog på en lidt anderledes måde. Musikkens Hus er nemlig de første i Europa til at vise filmen med et live symfoniorkester.

Orkestret hedder Cinematic Sinfonia og tager hele vejen fra London for at lægge musik til filmen. Det bliver en oplevelse du bare ikke må gå glip af. Og med fantastisk musik af John Willams bliver det ikke blot en sjov filmoplevelse. Det bliver også et smukt musikalsk øjeblik.

Filmen vises med danske undertekster.  

Se også Alene Hjemme fredag den 5. december kl. 19.00
Se også Alene Hjemme lørdag den 6. december kl. 13.00

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.