Sinne Eeg Group

Jazz med nordiske toner
mh-sinneeeg_hd.jpg
12. september 2014 kl. 20:00
DKK. 175,- inkl. gebyr

Sangerinden, Sinne Eeg, har gennem de seneste år markeret sig som en af de betydeligste jazzsangerinder herhjemme med en rytmisk sikkerhed og en uovertruffen harmonisk sans. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til "de store" jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen.

Fredag den 12. september gæster Sinne Eeg Musikkens Hus, hvor den smukke jazzsangerinde, ud over at spille sange fra sit store bagkatalog, vil optræde med sange fra sit seneste album ”Face The Music”.

”Face The Music”

”Face The Music” udkom den 7. april 2014 og indeholder et mere sprudlende og udadvendt repertoire end tidligere udgivelser. Sinne Eeg’s evner som scat-sanger har fået en mere fremtrædende rolle både på CD og live.

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på CD. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intet mindre!

International succes

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun blandt andet jævnligt turnerer i lande som USA, Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om et kommende gennembrud efter flere succesfulde tournéer.

Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd'en "Waiting For Dawn" i 2007, for hvilken hun modtog en Danish Music Award (DMA) for ”Bedste Jazz Vokal Album 2007”. Politikens Boris Rabinowitch gav hende sjældne 6 ud af 6 hjerter i sin anmeldelse af cd'en. Sinne Eeg har siden modtaget adskillige priser, bl.a. Holstebro Kommunes Musikpris 2007. DR P2 Jazz Prisen 2009, en DMA for "Bedste Jazz Vokal Album 2010" for albummet ”Don’t Be So Blue” og senest Ben Webster Prisen 2014.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.