Vi Sidder Bare Her

med Jørgen Leth, Frithjof Toksvig og Mikael Simpson
MH-ViSidder_hd.jpg
16. maj 2014 kl. 19:30
DKK. 165,- ekskl. gebyr

Triokonstellationen, ”Vi Sidder Bare Her”, bestående af Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig gæster fredag den 16. maj Musikkens Hus med deres tredje og længe ventede udspil, som har fået titlen "Ingen regning til mig". Der venter publikum en rørende og morsom aften, der vil give stof til eftertanke. 

Jørgen Leth (spoken word) og musikerne Frithjof Toksvig og Mikael Simpson er nu omsider klar med deres tredje udspil - “Ingen regning til mig”. Det har taget 2 år at komponere, klippe og færdiggøre albummet, som er ifølge Leth er den største bedrift indtil videre: “Jeg kan ikke skrive en digtsamling på det her niveau, det er det bedste vi nogensinde har lavet.”

Emnerne omhandler igen små billeder af verden og refleksioner ud fra Jørgen Leths unikke betragtninger. ”En slags Thomas Winding for voksne” spøger Mikael Simpson.

Publikum i Musikkens Hus kan bl.a. glæde sig til at opleve numre som “Kalkunhals”, hvor Jørgen Leth fabulerer over det at slæbe fødderne hen ad gaden og håbe intenst på, at folk ikke lægger mærke til kalkunhalsen. Og Leth i en nærmest psykedelisk tilstand, når han taler om “At henvende sig til gud“ eller “Lytter til stilheden”.

Oplev trioen kommer omkring løgne, mænd der græder og tag med på en togtur gennem Danmark.

”Vi Sidder Bare Her” har kun offentliggjort tre eksklusive koncerter i København, Aarhus og Aalborg. Gå derfor ikke glip af muligheden for at opleve en altid kontroversiel Jørgen Leth i Musikkens Hus fredag den. 16. maj 2014. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.