Oslo Gospel Choir

EKSTRAKONCERT Lyden af jul
oslo-gospel-choir.jpeg
06. december 2015 kl. 17:00
Dkk. (1) 275,- (2) 245,- (3) 215,- Priserne er inkl. gebyr

Intet som gospel kan bringe juleglæden helt ud i tåspidserne og smilet helt ud til ørerne. Det mærkede vi, da Oslo Gospel Choir sidste jul henrykte både publikum og anmeldere ved to udsolgte koncerter i Koncertsalen. Vi gentager succesen 6. december 2015, hvor vi igen skruer helt op for julebarometeret med Oslo Gospel Choir.

Topkarakterer i Nordjyske Stiftstidende og Jyllands Posten

Anmelderne havde lutter rosende ord og stjernedrys i pennen, da de gengav sidste års to udsolgte gospelkoncerter for deres læsere. Seks stjerner i Nordjyske Stiftstidende og fem i Jyllands Posten.

”Overordet set (eller hørt) forstår koret stadig – selv efter 26 år med skiftede besætning – at holde balancen mellem tradition og fornyelse, så man som tilhører aldrig helt kan vide sig sikker på, hvad man får i næste nummer. Udover at det vil være af høj kvalitet og båret af en meget høj musikalsk indlevelse. Og så trækker det bestemt ikke ned, at de smukke, stramt styrede stemmer lyder, som om de passer perfekt til noget, der forekommer at være ideelle lyd- og akustik-forhold i Musikkens Hus.”
- Ove Nørhave, Nordjyske Stiftstidende 

Om Oslo Gospel Choir

Oslo Gospel Choir er ét af Europas allerbedste gospelkor og kunne i 2013 fejrer 25 års jubilæum. Gennem årene har korets berusende, varme stemmehav medvirket i indspilninger med nationale og internationale artister. Blandt andet har de udgivet pladen ”Live” med Sissel Kyrkjebø og er med på Stig Rossens plade ”Julelys”. Oslo Gospel Choir danner skole inden for genren og tilsætter en helt unik skandinavisk sound og charme. Koret ledes stadig af Tore W. Aas, der også startede koret.

Kom og tag del i årets julekoncert med Oslo Gospel Choir. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.