Toke Møldrup & Yaron Kohlberg

Cello- og klaverkoncert
toke-moeldrup.jpeg
24. oktober 2015 kl. 16:00
Dkk. 200,- inkl. gebyr Siddende koncert

Cello og klaver er en yndet ensembleform inden for kammermusik med et righoldigt og spændende repertoire.  Det vil kunne opleves ved denne koncert med den israelsk-danske duo, bestående af cellisten Toke Møldrup og pianisten Yaron Kohlberg, som kommer godt rundt i verden med musik fra Tyskland, Frankrig, Rusland og Argentina.

De to musikere mødtes ved Tivoli Piano Competition i 2008, hvor Kohlberg var solist med Tivolis Symfoniorkester med Toke Møldrup som solocellist. De har udviklet et tæt venskab og samarbejde og spiller jævnligt koncerter sammen i Danmark, Tyskland og Israel. De har for nylig udgivet deres første CD med en række af deres yndlingsværker af bl.a. Ginastera, Stravinsky og Sjostakovitj. De har desuden hver for sig en stor international solistkarriere med koncerter i de mest betydningsfulde koncertsale i Europa, USA og Asien.

Medvirkende

Toke Møldrup, cello
Yaron Kohlberg, klaver 

Program

Ludwig van Beethoven: Sonate i g mol, opus 5 nr. 2
Dmitrij Sjostakovitj: Sonate i d mol, op. 40
Alberto Ginastera: Pampeana nr. 5
César Franck: Sonate i A dur 

Arrangør

Aalborg Kammermusikforening i samarbejde med Musikkens Hus.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.