TV 2 Juleshow

Julehygge for hele familien
tv-2-juleshow-2.jpeg (2)
19. november 2015 kl. 20:00
Dkk. 295,- inkl. gebyr OBS: Publikum skal være på plads i salen senest kl. 19.50

TV 2 inviterer indenfor i Musikkens Hus til en underholdende julefest med en perlerække af de bedste solister akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.  

Kom og vær med, når TV 2 og Musikkens Hus i Aalborg ønsker danskerne en glædelig jul. Koncertsalen i Musikkens Hus vil med sine snehvide vægge og julerøde stole danne rammerne om årets smukkeste juleshow, hvor en række af musikkens største navne spiller de mest elskede og kendte julemelodier.

Showet præsenteres af de folkekære TV 2-værter Cecilie Frøkjær og Hans Pilgaard, som vil lede publikum og tv-seere gennem en aften med medrivende musikalske indslag, julehygge en masse og indslag med kendte ansigter fra TV 2. Desuden vil der være nostalgiske tilbageblik fra fantastiske TV 2-julekalendere, fordi det i år er 25 år siden, at TV 2 sendte julekalender for første gang. 

Vi garanterer et show, hvor julestemningen fra første anslag vil brede sig til bagerste række og hele vejen ud i de danske stuer.

TV 2 og Musikkens Hus glæder sig til at byde velkommen til Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, der vil overvære koncerten.

Se også TV 2 Juleshow torsdag 19. november kl. 17.30 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.