Oslo Gospel Choir

I Musikkens Hus er det efterhånden blevet lidt af en tradition, at julen synges ind af Oslo Gospel Choir. Derfor lader vi igen i år julefreden brede sig, mens du sætter dig til rette i Koncertsalens røde stole og lader den søde gospelmusik skylle ind over dig. For intet kan som gospelmusik bringe juleglæden helt ud i tåspidserne og smilet helt ud til ørerne.
oslo-gospel-choir.jpeg (1)
25. november 2016 kl. 20:00
DKK (1) 300,- (2) 250,- (3) 200,- Priserne er inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Topkarakterer i Nordjyske Stiftstidende og Jyllands-Posten

Anmelderne har de sidste par år udelukkende haft rosende ord og stjernedrys i pennen, når de har gengivet de udsolgte gospelkoncerter i Musikkens Hus for deres læsere.

”Overordnet set (eller hørt) forstår koret stadig – selv efter 26 år med skiftede besætning – at holde balancen mellem tradition og fornyelse, så man som tilhører aldrig helt kan vide sig sikker på, hvad man får i næste nummer. Udover at det vil være af høj kvalitet og båret af en meget høj musikalsk indlevelse. Og så trækker det bestemt ikke ned, at de smukke, stramt styrede stemmer lyder, som om de passer perfekt til noget, der forekommer at være ideelle lyd- og akustik-forhold i Musikkens Hus.”
- Nordjyske Stiftstidende, 2014 (seks stjerner) 

”Der var både nordiske folketoner, sort amerikansk gospellyd og fællessang med Tore W. Aas i spidsen for det velklingende kor.”
- Jyllands-Posten, 2014 (fem stjerner)

”Egentlig burde man kunne hælde den glød og livsenergi, der stråler ud af Oslo Gospel Choir, på flaske, så man kunne gå og nippe af den hele året rundt og ikke bare ved juletid.”
- Nordjyske Stiftstidende, 2015 (seks stjerner)

Om Oslo Gospel Choir

Oslo Gospel Choir er ét af Europas allerbedste gospelkor og kunne i 2013 fejre 25 års jubilæum. Gennem årene har korets berusende, varme stemmehav medvirket på indspilninger med nationale og internationale artister. Blandt andet har de udgivet pladen ”Live” med Sissel Kyrkjebø og er med på Stig Rossens plade ”Julelys”. Oslo Gospel Choir danner skole inden for genren og tilsætter en helt unik skandinavisk sound og charme. Koret ledes stadig af Tore W. Aas, der også startede koret.

Kom og tag del i årets julekoncert med Oslo Gospel Choir.  

Oplev også Oslo Gospel Choir kl. 17.00

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.