Sigurd Barrett synger julen ind

Tag børn og børnebørn i hånden og få en kæmpe oplevelse for hele familien, når Sigurd Barrett og bjørnen Bjørn synger julen ind i Musikkens Hus.
mh-barrett_hd.jpg
19. november 2016 kl. 16:00
DKK 150,- for børn og 200,- for voksne,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Sigurds julekoncerter er for længst blevet et tilløbsstykke landet over. Nissedrillerier, børnekor, rytmisk band og masser af fællessang er nogle af grundene til hvorfor, julekoncerterne er blevet så populære.

I år har Sigurd planlagt både julequiz og en hel særlig julesangsbattle – hvor mange julesange kan man mon nå at synge på kun fem minutter? 

Vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor både store og små med garanti kommer i julestemning, når vi sammen synger både julens salmer og Sigurds egne kendte sange fra TV.

Om Sigurd Barrett

Sigurd Barrett er kendt for sit store musikalske talent og sine medrivende historier, der i den grad kommer ud over scenekanten. Sigurd Barrett har været aktiv på de danske scener i mere end 30 år og har derudover høstet stor succes med tv-programmer som ”Sigurds Bjørnetime” og ”Sigurd & Big Bandet”. Sigurd Barrett er lige nu aktuel med den anmelderroste cd ”Julens Salmer” hvor juleklassikerne som blandt andet ”Glade Jul” bliver serveret på en hel ny måde for hele familien.

Forestillingen henvender sig til børn i alderen 4-7 år. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.