Viva España

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester
21_maj_16_espana.jpg
21. maj 2016 kl. 14:00
Børn 50,- Voksne 95,- Priserne er inkl. gebyr

Toreadorer, señoritaer og temperamentsfuld musik fra sydens sol – præsenteret i børnehøjde. Find din indre tyrefægter eller danserinde frem og tag din mor, far, onkel, tante, bedstemor eller bedstefar i hånden og kom til musikalsk siesta med Aalborg Symfoniorkester.

Dirigent: Peter Ettrup Larsen
Aalborg Symfoniorkeser
Aalborg Kulturskoles Symfoniorkester FUSION

Koncerten henvender sig til børn i 1-3 klasse. 

FUSION introkoncert kl.13

Inden den fælles koncert kl. 14.00 spiller FUSION en lille selvstændig koncert, med både Haydn, Prokofiev og Nielsen på programmet. Koncerten finder sted i Koncertsalen kl. 13.00. 

Info om FUSION

FUSION er orkesteret, hvor Kulturskolens dygtigste elever får mulighed for at stifte bekendtskab med og udøve symfonisk musik i forskellige stilarter. Vi har et tæt samarbejde med Musikkens Hus, der bl.a. gør, at alle vores prøver foregår i husets Klassiske Sal. Til prøverne, der finder sted hver anden tirsdag, er der tilknyttet både dirigent og instruktører fra Aalborg Symfoniorkester. Orkesteret består primært at elever fra Aalborg Kulturskole, men er åbent for talenter i hele Nordjylland.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.