Elvis Costello

Solokoncert med britisk rockveteran
elvis-costello2.jpeg
04. marts 2017 kl. 20:00
Dkk (1) 425,- (2) 380,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Det er lykkedes Musikkens Hus at sikre en ny koncertdato med det musikalske multigenretalent Elvis Costello. 

Der bliver nok at glæde sig til, når Elvis Costello gæster Musikkens Hus. Han er nemlig en af rockens mest respekterede skikkelser. Siden han dukkede op i sen-70’ernes punkskygge, har han udgivet et hav af plader i vidt forskellige stilarter: rock, pop, jazz, easy listening, klassisk, country, reggae, punk og senest i 2013 hip-hop. Samarbejdspartnerne tæller store kanoner som Chet Baker, Paul McCartney og Burt Bacharach. 

Den britiske rockveteran Elvis Costello har altså optrådt i et væld af forskellige konstellationer, men denne gang får publikum i Musikkens Hus fornøjelsen af at opleve ham solo.

Om Elvis Costello

Elvis Costello fik sit gennembrud med den new wave-orienterede debut "My Aim Is True" tilbage i 1977 og hittede i Danmark i sen-90'erne med sit easy listening-samarbejde med Burt Bacharach: "Painted From Memory". Elvis Costello er både sanger, musiker, sangskriver/komponist og producent. Ud over sit soloprojekt har han udgivet flere albums med bandet The Attractions, og i de senere år har han stået i front for bandet The Imposters.

Elvis Costello er en scenekunstner, der bjergtager og begejstrer. Med ham på scenen er der lagt op til en musikalsk stjernestund.

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.