Sankt Hans 2017

Musikkens Hus inviterer til Sankt Hans Koncert fredag den 23. juni 2017 med Hanne Boel, Aalborg Symfoniorkester, Klarup Pigekor og Nordjysk Pigekor.
sankt-hans_nyhedsbrev.jpg
23. juni 2017 kl. 19:00
Dkk. 200,- inkl. gebyr for koncerten med Hanne Boel Fri entré på Musikkens Plads NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Det bliver en lys og lun ode til midsommeren, når vi fejrer sommerens mest livsbekræftende og smukke tradition med bevægende musik i Koncertsalen, båltale med Hanne Boel på Musikkens Plads og et stort sankthansbål på fjorden. 

Hanne Boel i Koncertsalen

Vi byder velkommen i Koncertsalen, hvor Hanne Boel, Aalborg Symfoniorkester, Klarup Pigekor og Nordjysk Pigekor vil lede os igennem sommerens elskede klassikere. 

Hardinger Band på Musikkens Plads - fri entré

Også på Musikkens Plads vil der være dejlig musik for hele familien. Her går Hardinger Band på scenen og spreder godt humør med de fedeste Shu-Bi-Dua-hits. Der bliver altså rig mulighed for at nynne med på sange som ”Hvalborg”, ”Fed Rock” og ”Stærk Tobak”. 

Det bliver en smuk aften, der med garanti får lokket den her helt specielle sommerfølelse frem.

Båltaler: Hanne Boel

Musikkens Spisehus udleverer pølser, snobrødsdej og skumfiduser, som gæsterne selv kan riste over bål.

Program

Ca. 19.00-20.15: Koncert med Hanne Boel i Koncertsalen
Ca. 19.15-20.00: Hardinger Band spiller på Musikkens Plads
Ca. 20.15: Fællessang på Musikkens Plads: "I Danmark er jeg født"
Ca. 20.30: Bålet tændes på Limfjorden
Ca. 20.40: Båltale med Hanne Boel
Ca. 20.55: Fællessang på Musikkens Plads: "Midsommervisen"
Ca. 21.05: Hardinger Band spiller på Musikkens Plads

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.