Tina Dickow

Til november kan du opleve Tina Dickow alene på scenen i Musikkens Hus, når hun drager ud på sit livs første soloturné.
mh-_dickow_hd.jpg
07. november 2017 kl. 20:00
DKK (1) 355,- (2) 300,- inkl. gebyr

Igennem sin snart 20 år lange karriere, har Tina Dickow spillet i et utal af konstellationer. 

Med lille band, med stort band. Som duo, trio og kvartet.

Med store symfoni- og underholdningsorkestre, med kæmpe kor og helt alene på scenen på store turnéer i udlandet.

Hun har optrådt i eget navn, været vært på aftener med mange gæstesolister, været gæst hos andre og har som bekendt været på flere turneer med Steffen Brandt. 

Hun har turneret både i Danmark og i udlandet (primært Tyskland, England og USA) og hun var i en overgang en fast del af bandet Zero 7 (sammen med bl.a. Sia) og spillede verden over. 

Hun har spillet overalt, fra de mindste scener til samtlige festivalers hovedscener.

Herhjemme er dét med at optræde helt alene, stort set, været forbeholdt små intime koncerter for hendes hardcore fans.

Du må derfor ikke glip af denne mulighed for at opleve den danske sangfugl i en helt særlig solokoncert med masser af nerve og sitrende energi – bare publikum og Tina.

Hun siger selv: “I november 2017 tager på mit livs første soloturné i Danmark. Jeg har været NÆSTEN alene nogle gange, men aldrig turdet gøre det fuldt ud. Og nu skal det sgu være - bare JER og MIG!  Og jeg véd, det bliver noget helt, helt særligt!”

Som en hilsen til hendes mange fans, lavede Tina Dickow via Facebook et 24 timers early bird salg lige op til jul og blev nærmest væltet af den store interesse.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.