TV 2 Playlisten 2017

Mikkel Kryger er vært, når TV 2 inviterer til nytårsfest i Musikkens Hus. Musikken leveres af Carpark North, Mads Langer, Karl William, Medina, Burhan G, Gulddreng, Infernal og Nabiha. På scenen spiller de deres største hits, som sikrer, vi kommer i den helt rette feststemning.
tv-2-playlisten_v4.jpeg (1)
30. november 2017 kl. 21:00
Dkk. 270,- inkl. gebyr Stående pladser NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Det bliver et brag af et tv-show, når TV 2 Playlisten, med nogle af Danmarks største musiknavne, for tredje år i træk optages i Musikkens Hus. I år rykker vi ned i Intimsalen, hvor der for alvor bliver mulighed for at danse og feste til tonerne af blandt andre Mads Langer, Burhan G, Gulddreng, Infernal og Nabiha. 

TV 2 Playlisten er soundtracket til årets helt store fest. Vært Mikkel Kryger vil guide os igennem aftens program.   

Kom og vær med, når vi fejrer året, der er gået og danser os ind i det nye år sammen med festglade nytårsgæster landet over. 

Se også TV 2 Playlisten kl. 19.00

Medvirkende

Mikkel Kryger, vært
Carpark North
Mads Langer
Karl William
Medina
Burhan G
Gulddreng
Infernal 
Nabiha

NB: Grundet sygdom har Joey Moe desværre været nødt til at melde afbud som vært til TV 2 Playlisten 2017. Den nye vært er Mikkel Kryger.

Praktisk information

Showet optages i Musikkens Hus den 30. november kl. 19.00 og 21.00 og sendes på TV 2 nytårsaften.

Showet varer ca. 70 minutter.

Bemærk: Der kan forekomme begrænset lyd og udsyn pga. tv-produktion

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.