Chris Minh Doky

Sidste turné var i 2015 og efterspørgslen på den kendte dansker gør, at det desværre hører sig sjældenhederne til, at Chris Minh Doky optræder i Danmark. I 2018 har han dog plads til at gæste Musikkens Hus med sit nye album ”Transparency”.
mh_chris_minh_doky.jpg
14. april 2018 kl. 20:00
Dk. 225,- Inkl. gebyr Koncerten er med i Musikkens Jazzklub NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Med sin verdenskendte tone har den danske bassist gennem en lang karriere bevæget sig ubesværet på tværs af genrer, men altid med et fundament i jazzånden.

Chris Minh Dokys tone og lyd er affødt af den danske arv og sine mange år i New York, hvor han som teenager blev opdaget og sidenhen håndplukket af de største musiklegender.

Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og innovative bassister og har opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors, platinplader mv.

Hans nye akustiske album ”Transparency”, der følger op på det store kritikerroste album; ”New Nordic Jazz”. Repertoiret vil både være fra det nye album, men også byde på dugfriske versioner af de mest populære kompositioner fra bagkataloget.

En koncert med Chris Minh Doky er ikke blot en aften af allerhøjeste internationale klasse - det er en oplevelse af ægte nærvær, spilleglæde og intenst sammenspil.

Chris Minh Doky, akustisk bas
Peter Rosendal, piano
Jonas Johansen, trommer

Pressen skriver


”den fineste melodibærer ”(Berlingske), ”decideret gribende og smukke numre” (Gaffa), ”en ren jazz lykke-pille” (BT), "...a commanding presence...” (The New York Times), "..world-class bassist..." (The Guardian), "A virtuoso" (Le Monde)

Musikkens Jazzklub

Du kan spare 30% på koncerten med et medlemsskab til Musikkens Jazzklub. 
Læs mere her.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.