Djævelens Lærling

Følg drengen Filip, der bliver fanget i en kamp på liv og død mellem det gode og det onde. Bliv draget ind i et eventyrligt univers, hvor velklingende musik, humor og fantastisk scenekunst går op i en højere enhed.
djaevelenslaerling-aalborg-musikkenshus-1920x870px.jpg
29. december 2018 kl. 15:00
Dkk. (1) Børn 420,- Voksne 455,- (2) Børn 320,- Voksne 355,- (3) Børn 185,- Voksne 220,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Den nyskrevne musical ”Djævelens Lærling” er baseret på Kenneth Bøgh Andersens prisbelønnede bog af samme titel. Vi følger Filip Engell, der pludselig kommer til at stå i et dilemma, da han må vælge mellem at stå ved, hvem han er, eller vælge en anden vej for at overleve turen til Helvede.

Oplev en vaskeægte familiemusical i helt nye rammer og med temaer som de vigtige og svære valg i livet og konsekvenserne af dem. Musicalen er også en medrivende fortælling om kærlighed, venskab, kampen mellem det gode og det onde og det at føle sig udenfor. Udover at musicalen har noget på hjerte, er den humoristisk og fuld af velklingende sang og musik – spillet af et live orkester. Musikken er nykomponeret af det nye amerikanske stjernetalent Madeline Myers, og manus skrevet af Mads Æbeløe (Shu-Bi-Dua, Seebach) og Philip Lazebnik (Prinsen af Egypten, Mulan, Tempelriddernes Skat).

Heltemus Production ApS er arrangør på arrangementet.

Forestillingen anbefales for børn fra 9 år.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.