Jan Magnussen

Oplevelser fra 30 år bag rattet i nogle af verdens hurtigste racerbiler på verdens bedste racerbaner.
mh-koncertsalen_hd-2.jpg (2)
22. maj 2018 kl. 19:00
DKK 269,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør. NB: Sektion, række og sædenummer står anført på billetten.

Du får nu en unik mulighed for at opleve Jan Magnussen fortælle sin egen spændende historie om 30 års motorsportskarriere på topplan. En fantastisk og inspirerende fortælling om at slå igennem i motorsporten, om at blive verdensmester som 14-årig, om utallige 24-timers Le Mans løb og sejre, om endelig at nå målet og komme i Formel 1, blive fyret og derefter starte op på ny i USA.

På aftenen fortæller Jan med både alvor og humor om:

Foredraget suppleres med billeder og film fra Jan Magnussens personlige arkiver, og vi har også aftalt med Jan, at der vil bliver god tid til spørgsmål fra salen.

Om Jan Magnussen

Jan Magnussen er Europas mest vindende racerkører og har stadig rekorden for flest sæsonsejre i Formel 3 (hvor han slog Ayrton Senna). Han vandt sit første VM som kun 14-årig, og har derefter vundet stort set alle motorsportens største løb: 24-timers Le Mans, 24-timers Daytona og 12-timers Sebring.

Han sad som Formel 1-kører bag rattet i 25 Grand Prix-løb og har vundet 24 timers-løbet Le Mans fire gange. Han har siden 2004 kørt for Corvette Racing – og han har siden 2013 kæmpet for at få sin tredje karriere på benene: sit eget team, Magnussen Racing Experience, som har Le Mans som altoverskyggende mål. Han kender om nogen den internationale motorsportsverden og dens mange store stjernenavne. Og nå ja, så er han far til Kevin Magnussen, som jo pt. slår sine folder i Formel 1 :-)

Jan Magnussen holder meget sjældent åbne foredrag, så snyd ikke dig selv for et unikt indblik i motorsportslivet - både på banen og bag kulisserne.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 89 93 22 17

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.