Koppel / Sonne / Binzer / Pasborg / Koppel

Når fem af Danmarks mest velrenommerede musikere går på scenen i Musikkens Hus er der dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags. Bliv blæst bagover af det musikalske dreamteam bestående af saxofonisten Benjamin Koppel, trommeslageren Stefan Pasborg, Anders Koppel på orgel og D*A*D* musikerne Jacob Binzer og Laust Sonne på guitar og trommer.
ksbsk_v2.jpg
24. februar 2018 kl. 20:00
Dkk. 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 6020300

Alle har de spillet med store berømtheder fra såvel den internationale jazz-, rock- og popscene som den danske. Benjamin Koppel, Laust Sonne, Jacob Binzer, Stefan Pasborg og Anders Koppel har årelange venskaber og samarbejder på kryds og tværs bag sig – og nu står de fem stjerner på scenen sammen for første gang.

Elsker du god musik? Så kan dette meget vel blive årets musikalske højdepunkt. Uanset om du er inkarneret jazzer, overbevist rock-fan, elsker af world music, singer-song-writer-folk eller popmusik - musikken i hænderne på disse fem supermusikere vil blæse liv i håret og slå benene væk under de fleste.

Repertoiret tager afsæt i de fem stjerners musikalske baggage og kompositoriske klenodier - og der er lagt op til tungt swingende, medrivende og melodisk instrumentalmusik, der øjeblikkeligt vil rejse et folkeligt krav om både koncertgentagelse og indspilninger i fremtiden!

De medvirkende

Jacob Binzer, guitar (har spillet med D*A*D* samt med topnavne som fx Chris Cornell)

Anders Koppel, hammond orgel (har spillet med bl.a. Savage Rose, Bazaar samt jazzstjerner som Kenny Werner og Miroslav Vitous)

Laust Sonne, trommer (har spillet med D*A*D*, været ankermand i bands som Dear og Bugpowder, og arbejdet med bl.a. Kira Skov, Eve, Tim Christensen, mv.)

Benjamin Koppel, saxofon (har spillet med bl.a. jazzstjerner som Phil Woods, Paul Bley, Joe Lovano, Brian Blade og i danske sammenhænge som Moonjam, Alberte Winding, Pede B, mv.)

Stefan Pasborg, trommer (har vundet et utal af jazz priser og spiller bl.a. i Ibrahim Electric og har lige modtaget Ken Gudmand Prisen)

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.