Mikkel Beha

Mikkel gør status efter Havanas 3-årige jordomrejse, fortæller om sine største oplevelser og har nye billeder og filmklip med. Og så løfter han også sløret for familiens fremtidige planer og næste eventyr i det kolde nord.
mh-koncertsalen_hd-2.jpg (3)
24. april 2018 kl. 19:00
DKK 269,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør. NB: Sektion, række og sædenummer står anført på billetten.

Tag med på en eventyrlig og berigende rejse, når Mikkel Beha deler ud af sine mange oplevelser og rejser til søs - bl.a. på familiens båd Havana. Han fortæller på denne aften engageret om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om de valg, det er nødvendigt at tage for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Mikkel viser aftenen igennem billeder fra et langt liv på verdenshavene og nye klip og fotos fra tv-serienKurs Mod Fjerne Kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv…

Spørg og mød Mikkel

Vi har aftalt med Mikkel, at vi også sætter god tid af til spørgsmål fra salen. Så hvis du længe har gået med et spørgsmål omkring Havana, familien eller om hvordan det har været at have hele familien Danmark med på turen jorden rundt - ja, så har du altså muligheden på denne helt særlige foredragsaften. Mikkel plejer også at blive efter sine foredrag, så du får også mulighed for at få signeret en bog, taget et selfie eller bare hilse på :-)

Om Mikkel Beha Erichsen

Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med humor og stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med efter at have besøgt over 50 lande og rejst verden tynd med sin familie. Han er tv-vært,  tidligere tv-redaktør og producer og har i sit arbejdsliv bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk TV. Senest nok særlig kendt som vært på Go’ Morgen Danmark. Når Mikkel ikke arbejder med TV, rejser han jorden rundt sammen med sin familie. Ture som bl.a. er blevet skildret  i TV2-dokumentaren Kurs mod fjerne kyster. Mikkel har selv haft en opvækst på Nordkaperen, hvor han med sin far Troels Kløvedal og resten af  familien sejlede store dele af verden tynd.

Ses vi til en helt særlig aften?

Er du til eventyr, har du sejlerblod i årerne eller har du bare lyst til en dejlig aften i selskab med en af landets mest sympatiske fortællere? Ja, så du ikke snyde dig selv for denne aften.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 89 93 22 17

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.