Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh-ovrefoyer_hd-2-kopi.jpg (1)
04. marts 2018 kl. 15:00

Musikkens Hus arrangerer hen over foråret tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange.

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Fladstrandkoret slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage. 

Om koret

Fladstrandkoret fra Frederikshavn er et blandet kor med godt 50 medlemmer. Koret ledes af dirigent Agnethe Harding og pianist Birgitte Banke. Repertoiret er meget alsidigt med både musicals, danske sange og lidt klassisk.

Næste fællessang

Søndag 6. maj med De Rytmiske Unoder og Støvringkoret

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.