Orfeus og Eurydike

Oplev ét af barokkens store mesterværker "Orfeus og Eurydike" i Aalborg Klosters stemningsfulde refektorium ved dette års Aalborg Operafestival.
mh_orfeus_eurydike.jpg
12. august 2018 kl. 14:00
DKK 100 kr,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Myten om Orfeus, der med sin smukke sang formår at hente sin elskede Eurydike tilbage fra dødsriget, men mister hende igen, har fascineret kunstnere til alle tider, og i C.W. Glucks berømte opera fra 1762 når myten ét af sine højeste kunstneriske udtryk.

Med en musik, der bevæger og indfanger lytteren i fortællingens vekslen mellem håb og desperation, regnes operaen med rette som ét af tidens store mesterværker.

Oplev sopranen Berit Barfred Jensen og mezzosopranen Josefine Andersson i en koncert med uddrag fra operaen, der sammen med oplæsning fra bl.a. Ovids fortælling udfolder myten, der også kan fortælle os i dag om menneskelivet og kærlighedens væsen.

Medvirkende

Berit Barfred Jensen, sopran
Josefine Anderson, mezzosopran
Peter Møllerhøj, pianist

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.