Poul Anker Bechs tabte land

Oplev en rørende kunstkoncert i Musikkens Hus, hvor Anders Lund Madsen sætter ord på sit særlige forhold til Poul Anker Bechs malerier
mh_det_tabte_land.jpg
29. juni 2018 kl. 19:30
Dkk. 175,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Anders Lund Madsen har et helt særligt forhold til Poul Anker Bechs malerier og betegner sig selv som ham, der gerne ville have været malerens usynlige ven. Han beskriver, hvordan Poul Anker Bechs malerier har gjort et livsændrende indtryk på ham: 

”Det var som at se ind i mig selv, og det er en af de tre mest mærkelige oplevelser, jeg har haft i hele mit liv. Hver gang jeg stillede mig op foran et nyt billede, fik jeg en sugende fornemmelse i maven, som om nogen havde afsløret, hvordan jeg i virkeligheden så ud indeni”, som han skrev i sin hyldest til den nordjyske maler i Jyllands-Posten umiddelbart efter Poul Anker Bechs død. 

Anders Lund Madsen vil i Koncertsalen tage publikum med på en musikalsk rejse gennem Poul Anker Bechs malerier.

Kunstkoncerten er i samarbejde med Aalborg Symfoniorkester og Vendsyssel Teater, der i efteråret har premiere på sin største opsætning til dato: ”Det tabte land” om Poul Anker Bechs liv og billeder.

Komponist: Nicklas Schmidt, der bl.a. har komponeret filmmusikken til Jussi Adler Olsens film "Flaskepost Fra P" og musikken til den internationale storfilm ”Unge Astrid”om Astrid Lindgrens liv.

Den nykomponerede musik uropføres live af Aalborg Symfoniorkester.

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.