Rasmus Walter

Rasmus Walter lægger vejen forbi Musikkens Hus på sin første indendørs tour i to år
mh_rasmus_walter.jpg
02. november 2018 kl. 21:00
Dkk. 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Med fire soloalbum i ryggen og ny musik på vej drager Rasmus Walter endelig på turné, og i efteråret går han på scenen i Musikkens Hus.

Rasmus Walter optrådte sidste sommer kun på få udvalgte festivaler, da alt hans tid har været brugt på at skrive nye sange, der vil blive udgivet løbende hen imod tourstart.

Rasmus Walter ser frem til atter at komme ud på landevejene og fortæller:

"Jeg har virkelig savnet at være rundt med bandet og spille musikken live. Glæder mig til at komme tilbage til mange af de steder, vi har været før, og kigge folk i øjnene endnu en gang. Jeg garanterer for, at det bliver en nærværende oplevelse, for med nye numre og fornyet sult kan det kun blive en festlig én af slagsen’"

Der bliver naturligvis også genhør med bagkataloget, som tæller numre som "Endeløst", "På en dag som i dag" og "Dybt vand".

Medvirkende:

 Rasmus Walter 

Max Winding: Trommer

Martin Birksteen: Keys

Martin Sandberg Kærgaard: Bas

Henrik Hamilton: Keys, guitar

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.