Wiener Sängerknaben

Lad lyden af klangfulde harmonier skylle ind over dig og give dig en rus af velbehag, lykke og forundring. De kan nemlig noget ud over det sædvanlige – drengene fra Wiens Drengekor. Så sæt dig godt til rette i Koncertsalens bløde stole, når Musikkens Hus i Aalborg byder indenfor til en bevægende og uforglemmelig oplevelse med Wiener Sängerknaben i selskab med organist Jeremy Joseph
mh-viennaboyschoir-hd.jpg
04. marts 2018 kl. 20:00
Dkk. (1) 300,- (2) 200,- (3) inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Wiens Drengekor er ét af verdens ældste og mest anerkendte drengekor. Koret består af drenge i alderen ni til 14 år, og på søndage optræder de med medlemmer fra henholdsvis Wiener Philharmonikerne og Wiens Statsopera kor i Wiens Kejserlige Kapel. Det har de gjort siden 1498, og siden 1926 har har Wien sendt 2.482 drengekor på hele 1.000 turneer i 97 forskellige lande.

De har udgivet 43 plader, 55 singler, 128 LP’er og 150 CD’er og optræder hvert år på turne for begejstrede publikummer overalt i Europa, Asien, Australien og Amerika.

Korets repertoire inddrager alt fra middelalder- til moderne musik, men motet og lieder udgør grundstenen sammen med korets egne arrangementer af musik fra Wien.

Ved aftenens koncert i Musikkens Hus kan du glæde dig til at høre koret sammen med organist Jeremy Joseph, som vil tilføje ekstra magi til koncert ved at bringe Koncertsalens 12x12 meter store orgel i spil.

Det bliver en bevægende koncert med musik af bl.a. Bach, Mozart, Brahms, Strauss og Debussy.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.