Brinkmann, Willerslev og Nørretranders

I kølvandet på deres helt nye fælles samtale-bog Det du ikke forstår, gør dig klogere, har du nu en helt unik mulighed for at opleve Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev sammen på scenen!
mh_brinkmannwillerslevnoerretranders_1920x870px.jpg
05. februar 2019 kl. 20:00
DKK (1) 379,- (2) 329,- inkl. gebyr. NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Et virkeligt stærkt trekløver i inspirerende samtale og diskussion - på aftenen bundet sammen af Frederik Lindhardt, akkurat som han gør det i Det du ikke forstår, gør dig klogere. Aftenen er dog ikke en gentagelse af bogen, men af dens tilblivelse.

Levende diskussion af det der sker i vores verden — lige nu og 1000 år frem! Søgende samtaler om alt det der er vigtigt...

På vej ind i en ny tidsalder

Vi er på vej ind i en ny tidsalder - radikalt ny. Det synes at være den generelle stemning for tiden. Det er, som om vi står midt i en overgang mellem noget, der var, og noget, der kommer. Tre af Danmarks skarpeste og mest populære iagttagere kaster sig fra hvert sit udgangspunkt ud i en fælles søgen efter at blive klogere på den overgang. På tiden, tilliden og Trump. På fakta, fake news og frihed. På arbejdsliv, menneskeliv og død.

Kort sagt et forsøg på at komme nærmere, hvad det vil sige at være menneske - i både ental og flertal - i en ny tidsalder.

Tre af Danmarks skarpeste og mest populære iagttagere, Tor Nørretranders, Rane Willerslev og Svend Brinkmann, gør sammen status over den radikale tid, vi lever i.

På scenen denne aften

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række samfundskritiske bøger bl.a. bestseller-trilogien Stå fastStåsteder og Gå glip. Aktuelt forsker han bl.a. i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser og i sorg og lykke som psykologiske og kulturelle fænomener.

Tor Nørretranders er faglitterær forfatter og har i sine bøger primært beskæftiget sig med hvad det vil sige at være menneske. Tor skriver om alt fra naturvidenskabens rolle i den moderne kultur, over miljøproblemer, krig og fred, til fremtiden, kreativiteten, troens betydning og hvad vi skal have at spise. Forfatter til  en lang række bøger, heriblandt Det udeleligeMærk verden, Det generøse menneskeMenneskefødeVær nær og Se frem.

Rane Willerslev, museumsdirektør og tidl. professor i social antropologi. Desuden tidligere direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum. Han blev ph.d. fra Cambridge University, har været på talrige ekspeditioner i Sibirien og er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub. Forfatter til bl.a. På flugt i Sibirien og Tænk vildt.

Frederik Lindhardt er chefrådgiver, skribent, cand.mag. i retorik og har bundet samtalerne i bogen Det som du ikke forstår, gør dig klogere sammen. Som selvstændig konsulent rådgiver og hjælper han organisationer og ledere med at begå sig troværdigt i en digital og foranderlig verden, hvor kommunikation handler om at skabe relationer. Frederik Lindhardt er desuden foredragsholder og forfatter til bogen Lidt af far.

Det har ikke været helt nemt at få kalenderne til at gå op og samle herrerne til disse aftener, så dette bliver en helt unik og særlig mulighed. Håber du griber den, og at vi ses?

Bemærk at alle pladser nu er nummereret.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.