Carl Emil Petersen

Carl Emil Petersen, tidligere forsanger i ’Ulige Numre’, giver nu publikum i Musikkens Hus en unik mulighed for at høre rå og nedbarberede versioner af helt nye sange, før de udkommer. Glæd dig til en akustisk solokoncert med den karismatiske sanger og ord-ekvilibrist i husets stemningsfyldte Intimsal.
carl-emil-petersen_web.jpg
09. november 2019 kl. 20:00
Dkk. 225,- inkl. billetgebyr

"Det sidste års tid har jeg skrevet en håndfuld nye sange, som om lidt skal indspilles og blive til mit næste album. Jeg synes det kunne være sjovt at give mit trofaste publikum chancen for at høre dem helt rå og nedbarberede inden de bliver udsendt. Derfor spiller jeg et par af mine akustiske solokoncerter til efteråret i de små sale på landets musikteatre, biografer og spillesteder."  - Carl Emil Petersen

”Sangskrivningen rummer ægte poesi, et personligt blik og en ublufærdig sans for slagfaste omkvæd…” - Politiken

Politiken havde fem stjerner til Carl Emil Petersen, da han i oktober sidste år udsendte solodebuten ’Natradio’. Fra albummet stiftede radiolytterne bekendtskab med stærke sange som ’Liv før døden’, ’Skærgården’ og ’Finale på et filmset’, der alle viste, at Carl Emil Petersen også som solist havde noget helt særligt at byde på. Efter albumudgivelsen drog Carl Emil på turne med sit band – og med et repertoire, der både rummede de nye solosange og højdepunkter fra Ulige Numre-kataloget.

GAFFA oplevede Carl Emil Petersen i Aarhus og skrev efterfølgende: ”Noget tyder på, at Carl Emil har fundet sig et sted at stå – uden at flygte fra fortiden, men ej heller frygte noget for fremtiden.”

Som frontfigur og sangskriver i bandet ’Ulige Numre’ udgav Carl Emil Petersen de to albums ’Nu til dags’ (2013) og ’Grand Prix’ (2015) – og blandt de mange store numre fra bandet kan nævnes: ’København’, ’Frit land’, ’Halvnøgen’, ’Blå’ og ’Navn i sne’. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.