Christine Feldthaus

Hvad optager os danskere lige nu og her? Det prøver Christine Feldthaus at sætte ord på denne aften, hvor hun tegner et humoristisk og ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug.
mh_christinefeldthaus_1920x870px.jpg
03. april 2019 kl. 19:00
DKK (1) 329,- (2) 279,- inkl. gebyr. NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Christine giver et sædvanligt skarpt, dagsaktuelt, men også lunt nedslag i danskernes livsstil og kommer ind på spørgsmål som:

Om livsstilsekspert Christine Feldthaus

Ingen ved bedre end Christine Feldthaus, hvor skabet skal stå. Eller rettere, hvem der har sat skabet, hvor det står. En lang karriere i reklamebranchen har givet hende en indsigt i livsmønstre og mennesketyper, som har gjort hende til en tilbagevendende ekspert i programmer som "Kender du typen" og "So F***ing Special" på DR.

Christine Feldthaus er desuden aktiv som kommunikationsrådgiver, skribent, forfatter, bestyrelsesmedlem i Energifonden og ja, så er hun en enormt underholdende foredragsholder!

Vi garanterer dig en super sjov aften med risiko for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når Christine tager os på en rejse hen over moderne livsførelse med Kählervaser, stenalderkost, glutenallergi og mindfulnesskurser.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.