DAC Arkitekturløb Aalborg

Hvornår løb du sidst igennem Utzon Center, Nordkraft, Musikkens Hus og Kunsten i Aalborg? Til DAC Arkitekturløb kan du nu gøre netop det. Tag løbeskoene på og vær med, når DGI Nordjylland, Utzon Center og Dansk Arkitektur Center med støtte fra Aalborg Events viser vej til byens største arkitektur.
mh_1920x870px.png (11)
08. september 2019 kl. 09:00
Voksen: Dkk. 345,- / Barn – under 12: Dkk. 150,-

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men nok ikke helt som du kender det. Løb igennem skjulte passager og smukke parker, gemte perler og storslåede museer – uden tidtagning. Du får også særlig adgang til steder, der til dagligt er lukket for offentligheden. Steder der er lige inspirerende, om du løber 5, 10 eller 15 kilometer i timen. 

For Aalborg er en af Danmarks mest imponerende arkitekturbyer med international stjernearkitektur og spændende byudvikling. Arkitektur som bare venter på at blive opdaget på en ny måde. På turen kommer du igennem Utzon Center, Musikkens Hus, Nordkraft, Kunsten Museum of Modern Art og meget mere af byens store arkitektur og kultur. 

Løbet skydes i gang ved pladsen foran Utzon Center, hvor du og resten af feltet fortsætter ud på en 5 eller 10 km rute særligt udvalgt af DAC, DGI Nordjylland og Utzon Center. Og skynd dig: Der er begrænsede pladser. 

Praktisk

DAC Arkitekturløb præsenteres i samarbejde med DGI Nordjylland, Utzon Center samt Aalborg Events.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.