Hanne Boel

Hanne Boel-fans har god grund til at glæde sig til efteråret 2019. Her drager den danske sangerinde nemlig ud på en akustisk tour, som selvfølgelig bringer hende til Aalborg og Musikkens Hus.
mh_hanneboel_1920x870px.png
21. november 2019 kl. 20:00
Dkk. 300,- inkl. gebyr Siddende koncert / Varighed: 2x45 minutter.

Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studie album i otte år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner. 

På live fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. På sin kommende akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel Musikkens Hus.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.