Hella Joof

Hella Joof fortæller om sin vej til lykke i Musikkens Hus. Et foredrag fyldt med både sprudlende humor, satire og alvor
mh_hellajoof_1920x870px.jpg
01. maj 2019 kl. 19:00
Dkk. 319,- (1) og 289,- (2) inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag – denne gang med den inspirerende, underholdende og skønne ildsjæl, nemlig Hella Joof.

- Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke - Hella Joof 

I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør dig mest lykkelig, har Hella Joof erfaret. Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet lykke og er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor og andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

MOD TIL

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle og danskere som har haft MODET til at forfølge og at realisere sin drøm.

Find MOD TIL på Facebook: www.facebook.com/MODTIL/

Bemærk: Begrænset antal billetter. Billetterne er nummererede siddepladser. Billetterne refunderes ikke. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.