Jakob Stegelmann

Oplev Jakob Stegelmann på en fantastisk aften, når han med vanlig lune og humor tager os med ind i nørdernes underfundige verden - og på en rejse fra de allerførste tegnefilm til den allernyeste digitale underholdning.
mh_jakob-stegelmann_1920x870px.png
27. september 2019 kl. 19:00
Dkk. (1) 334,- (2) 284,- inkl. billetgebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør. NB: Sektion, række og sædenummer står anført på billetten.

Jakob Stegelmann fortæller på denne aften om sit forunderlige liv som nørd. Kom og hør hvilke film, bøger, spil og tankesæt, der har formet, præget og påvirket ham – og dermed også været med til at omvende alle os andre til ægte nørder...

Et liv med sci-fi, gaming, tegneserier,  monstre og animationsfilm

Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og filmanmeldelser, typisk i den mere nørdede genre, og har været med hele vejen efterhånden som sci-fi, monstre, gaming og animationsfilm blev mainstream. Siden 1989 har Jakob været vært på Troldspejlet, hvor han også har anmeldt tegneserier, spil og en masse andet i den kulørte kulturgenre.

Med Troldspejlet og sin svaghed for det obskure, det sære og det oversete skabte Jakob Stegelmann et univers og et fællesskab, der begyndte som undergrund, men som i dag er udbredt og en væsentlig del af vores kulturforbrug. Vi er derfor rigtig spændte på at høre hans historie og sammen tage en tur ned af “memory lane” :-)

Jakob Stegelmann

startede tilbage i 1980 “Så Er Der Tegnefilm” og i 1989 fulgte Troldspejlet, der har kørt lige siden. Han var også med i redaktionen af kultprogrammerne Gotha og Planet X. For slet ikke at tale om det ugentlige Disney Sjov, som han har redigeret siden starten i 90érne. Ved siden af sit tv-arbejde har Jakob skrevet bøger om f.eks. Carl Barks, Walt Disney og populærkultur generelt og var også blandt producenterne af den legendariske danske tegnefilm "Valhalla". Og så har han desuden på skift været tilknyttet en lang række aviser som anmelder af både film, computerspil og tegneserier.

​Håber vi ses til en aften med masser af anekdoter, filmklip og herlige “gensyn” med både gamle og nye computerspil, film og tegneserier.

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem, og det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.