Musikken som Drivkraft

Musikkens Hus fortsætter indsatsen med at skabe et trygt rum for alle borgere, som værdsætter musik og det gode fællesskab. Denne gang med Hardinger Band og Musikken som Drivkraft.
mh_hardingerband_1920x870px.png
26. maj 2019 kl. 12:30
Dkk. 125,- inkl. gebyr Koncerten er stående unummereret. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Efter et forrygende 2018 med koncerter landet over er Hardinger Band nu atter klar til at spille op til fest og fællessang. Glæd dig til en tur ned ad ”memory lane”, når Hardinger Band gæster Musikkens Hus med klassikere som ’Hvalen Hvalborg’, ’Står på en Alpetop’, ’Sexchikane’ og mange flere. 

Det stærke og folkekære bagkatalog leveres af Hardinger Band med de originale Shu-bi-dua medlemmer Michael Hardinger og Jørgen Thorup, ligesom du kan se frem til at opleve Kim Daugaard på bas, B-Joe på guitar og Flemming Olsen på trommer.

Musikkens Hus gør venligst opmærksom på, at koncerten afvikles af Musikken som Drivkraft.

Om Musikken som Drivkraft

Musikken som Drivkraft er et samarbejdsprojekt mellem Musikkens Hus og Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning.

Formålet med projektet er at give handicappede borgere mulighed for at opleve en koncert i et stort koncerthus og ikke mindst mulighed for at deltage i planlægningen og afviklingen af koncerterne. På den måde er håbet at styrke borgernes selvstændighed samt at bidrage til, at de får øje på egne ressourcer i nye, meningsfulde netværk.

Musikken som Drivkraft består af den åbne Markedsdag og to koncerter med Hardinger Band. I løbet af dagen vil borgere med handicap deltage i koncerternes afvikling og hjælpe med jobfunktioner som at tjekke billetter, stå i baren samt servicere kunstnere og frivillige.

Til koncerterne vil der være sikret et øget antal kørestolspladser, og alle borgere er naturligvis velkomne. 

NB: For kørestolspladser kontakt venligst Musikkens Hus’ Billetkontor på
tlf. 60203000 eller info@musikkenshus.dk

Ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan du få en ledsagerbillet til din hjælper.

Delvist fri entré

I løbet af dagen vil bands med tilknytning til Handicapområdet spille opvarmningskoncerter i Klassisk Sal med fri entré.

Ligeledes vil dagen byde på den åbne Markedsdag i Foyeren, som præsenterer Handicapområdet anno 2019 - herunder de mangeartede indsatser og mangfoldigheden i de forskellige aktivitetstilbud.

Læs mere om Markedsdagen, opvarmningskoncerter og Musikken som Drivkraft.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.