Nicoline Siff Møller & Christian Lund

Musikkens Hus inviterer indenfor til en hyggelig eftermiddag i selskab med Nicoline Siff Møller og Christian Lund. Koncerten er gratis og vil klinge af populære evergreens og musicaløjeblikke. Med andre ord – sange, der fortæller historier og vækker gode minder.
mh_solisteri_1920x870px.jpg
07. april 2019 kl. 15:00
Fri entré

Nicoline Siff Møller og Christian Lund har begge deres professionelle afsæt i musical og musikteater. Og flere gange på samme scene, senest i det nykomponerede musikalske epos I Love It! om Ole Henriksens liv. Ved denne gratiskoncert kan du glæde dig til at høre deres fortolkninger af en række populære evergreens og smukke musicaløjeblikke. 

Om Nicoline Siff Møller

Nicoline Siff Møller er sanger & Skuespiller og kan i år fejre 25-års jubilæum for sin professionelle debut i Atlantis på Østre Gasværk i 1994.    

Nicoline har haft hovedroller I populære forestillinger som Mamma Mia, Chess, The Wild Party, Miss Saigon, Cyrano, Den lille Mahagonny, Skatteøen m.fl. 

Hendes sidste besøg i Musikkens Hus var i forbindelse med I Love It! i det spektakulære musik-epos om Ole Henriksens liv.  

Om Christian Lund

Christian Lund har tidligere gæstet Aalborg som bl.a. Danny i Grease og senest i I Love It! i Musikkens Hus. 

Derudover har Christian medvirket i en lang række musikteaterstykker og musicals, såsom Klokkeren Fra Notre Dame, Den Lille Havfrue, Les Miserables, West Side Story, Spamalot, Chess, Mamma Mia, Dirty Dancing mf.  

Christian har desuden medvirket i Chess In Concert og Night of 1000 Stars i London samt lagt stemme til Prins Hans i Disneys FROST.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.