Soulaima Gourani & Henrik Leslye

”Der er et liv før døden” er en energifyldt og til tider måske provokerende inspirationsaften, der over to intense timer og på baggrund af 2 x 20 års erfaring kombineret med 20 års psykologisk forskning giver bud på, hvordan vi bedst lykkes i livet - både privat og professionelt.
mh_1920x870px.png (6)
03. september 2019 kl. 19:00
Dkk. (1) 334 (2) 284 inkl. billetgebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Sådan kommer du ud af Hamsterhjulet og op i Successpiralen

Soulaima og Henrik er ved Gud ikke født med de bedste kort på hånden. De er begge gentagne gange gået ned med stress, har hygget sig med angst og har været igennem 'you name it'. De har begge i årevis levet i “Hamsterhjulet” og knoklet til de segnede. Og knoklet videre.
Men så ændrede de deres tilværelser radikalt. De opsøgte de dygtigste forskere, de bedste konferencer og læste tonsvis af forskning og litteratur. Derefter puttede de forskningen på håndterbare formler og skabte konkrete redskaber, som er til at gå til.

Og Det Virker!

De giver derfor på denne aften deres bud på, hvordan du ved at forstå hjernen og psykologien, der skaber det optimale fundament for succes, kan:

●       Finde, forstå og bruge dine talenter og styrker

●       Stoppe med 'selvsabotage', hvor din indre kritiker bliver din værste fjende

●       Træne dit mod, selvtillid og at være mere autentisk

●       Drømmer du om overblik og overskud?

●       Både bedre forstå livet og have succes i det - det vi samlet kalder 'At Lykkes!

Relevant for dig og os alle -  uanset uddannelse, job, alder og baggrund. Selvstændige, direktører, chefer, ledere, iværksættere og studerende. Fra offentlige og private organisationer. Dig uden for jobmarkedet. Og så alle os, der drømmer om at leve af noget andet, end vi gør i dag.
Simpelthen fordi vi alle er mennesker - Og vi mennesker kan så meget mere mentalt, end vi var klar over for bare 10 år siden.

Henrik Leslye - erhvervspsykolog, cand. psych., iværksætter og inspirator

Henrik er en prisbelønnet og erfaren foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver, der hvert år inspirerer og træner mange tusinde ledere og medarbejdere. Han er kendt for sit engagement og smittende humør - i kombination med sin stærke forskningsbaserede viden inden for psykologi, ledelse, neuropsykologi og organisationsudvikling.

Soulaima Gourani - rådgiver og personlig mentor for ledere og rådgiver for nogle af verdens største virksomheder.

Soulaima er en enormt eftertragtet foredragsholder i ind -og udland og holdt i mange år har op mod 200 foredrag om året verden over og i USA, hvor hun nu bor. Hun er rådgiver for store selskaber inden for strategisk salg, kunde – og medarbejderloyalitet samt salg og service og har referencer fra virksomheder som Harvard Kennedy University, Samsung, LEGO, Microsoft, Stanford University, Leo Pharma, BMW, Novo Nordisk og News Corp. Hun er en meget aktiv debattør på tv, radio og har sin egen klumme i JP og skriver fast for Forbes m.fl. Til sommer 2019 udkommer hendes nyeste bog “Fremtidens arbejdsmarked”.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.