The White Album

De skæggede sangere og guitarister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Glæd dig til en intim oplevelse i Musikkens Hus.
mh-thewhitealbum-1920x870px.jpg
16. marts 2019 kl. 20:00
DKK. 200,- inkl. gebyr. Koncerten er siddende. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Melodier, klangen af tre stemmer og klare sange om det jævne livs fortrædeligheder kommer i fokus, når The White Album besøger Musikkens Hus.

For hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader de denne gang deres treenighed stå alene på scenen. Den intimitet trækker en tråd tilbage til The White Albums fødsel, da Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø satte hinanden i stævne i et sommerhus i 2011 for at skrive sange, der stod stærkt uden stor produktion.

"Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidigt pjat,” siger Jakob Eilsø.

Men selv i denne enkle opsætning kommer turnéen til at vise nye sider af et band, der hidtil har været centreret om tre mænd med hver deres akustiske guitar.

“Sammen dækker vi tre alle pladser. Jakob er oprindeligt trommeslager, Frederik er guitarist, og jeg er bassist. Så det handler også om at give os selv en ny udfordring i opsætningen og arrangementerne, ift til sidste tour, hvor det var hele var 100% akustisk. Enkelte numre skriger bare på at blive leveret med mere smæk på, end vi kan, når vi kun sidder med tre akustiske guitarer,” siger Claus Arvad.

Efter det grundlæggende sommerhustræf i 2011 fik The White Album hurtigt vind i sejlene. I England viste branchen straks interesse, hvilket kastede de tre venner på et lærerigt eventyr. Debut-EP’en ’Conquistador’ landede til positive anmeldelser i 2012 – blandt andet fem stjerner i Soundvenue – og blev fulgt af de to albums ’The Quiet Strum’ (2014) og ’Songs from the Sun’ (2017).

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.