WHO KILLED BAMBI + Steffen Brandt

Glæd dig til storladne nyfortolkninger og lunefulde anekdoter, når strygeensemblet WHO KILLED BAMBI gæster Musikkens Hus i selskab med TV-2-legenden Steffen Brandt.
mh_stefenbrandt_1920x870px.png (1)
02. november 2019 kl. 20:00
Dkk. 275,- inkl. gebyr Varighed: Ca. 75 min. ekskl. pause Koncerten er siddende

Steffen Brandt har siden 1981 været forsanger i bandet TV-2, og den folkekære musiker har om nogen skrevet en perlerække af hits. Nu kan du snart opleve den enorme sangskat i helt nye fortolkninger, når Steffen Brandt akkompagneres af WHO KILLED BAMBI i Musikkens Hus’ stemningsfulde Intimsal.

Det aarhusianske strygeensemble WHO KILLED BAMBI har igennem et årti bearbejdet og fortolket musik af en stribe danske og nordiske sangskrivere, og i 2016 indledtes samarbejdet med Steffen Brandt. Det skete ved SPOT Festival i netop Aarhus, hvor også TV-2-legenden har sine rødder.

Konstellationen blev mødt med stående applaus, og Gaffa anmeldte koncerten med følgende roser:

”Den intime stemning indtraf hurtigt med lunefulde anekdoter mellem sangene, der blev kvitteret med smældende lårklask fra publikumsrækkerne. ’Stjernen over Bjerringbro’ blev pludselig svaret på, at der findes mere mellem himmel og jord … Historien om, hvordan Marilyn Monroe kunne befinde sig i en dansk provinsby med en håndfuld smede blev forvandlet til et filmisk og bedrøvet stykke musik … De fine arrangementer [lagde] en solid grobund for sangteksterne, der spirede frem mellem de piblende og svulmende strygere.”

Du kan derfor godt glæde dig til en bevægende aften med popmusik fortolket af storladne, klassiske strygere, når WHO KILLED BAMBI + Steffen Brandt hver især viser deres styrker.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.