Anne Linnet - Kvindesind

Det ligger hende på sinde at hjælpe, hvis hun kan, og derfor vil Anne Linnet til maj 2020 give fire koncerter rundt om i landet, hvor overskuddet går til DIGNITY, der arbejder for en verden uden tortur og som bl.a. giver livsnødvendig behandling til traumatiserede flygtninge og deres familier her i Danmark. Den ene af de fire koncerter afholdes i Musikkens Hus i Aalborg.
mh_1920x870px.jpg (1)
14. maj 2020 kl. 20:00
Dkk. (1) 505,- (2) 455,- (3) 405,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x45 minutter

Aflyst grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser vi en række arrangementer i Musikkens Hus. Det gælder også Anne Linnet, og alle billethavere har fået direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om koncerten

”Det er en vigtig sag, og derfor har jeg valgt, at det skal være nogle ganske særlige koncerter, hvor jeg vil spille musik fra mine to plader med Tove Ditlevsen-tekster, altså sange fra ’Kvindesind’ og fra ’Barndommens gade’. Det har jeg ikke gjort på den måde før, og jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her på ’Kvindesind’ fra 1978. ”Men også fordi Tove Ditlevsens tekster er tidsløse. Jeg var glad for dem dengang, og jeg er stadig glad for dem.”

Ud over sange fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’, der udkom i 1986, vil Anne Linnet dog ikke udelukke, at der også kan snige sig et par andre sange fra hendes store og elskede repertoire ind på sætlisten til de kommende koncerter.

Så kom og oplev vores alle sammens Anne Linnet i Musikkens Hus og vær samtidig med til at støtte en god sag.

Arrangør: DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.