Blaue Blume

Foran et siddende publikum går Blaue Blume på scenen i Intimsalen til november. Den eksperimenterende kvartet har sat nye standarder for drømmende, melankolsk sangskrivning og vil denne aften bevæge os med både dansk- og engelsksprogede tekster.
mh_blaueblume_1920x870.jpg
13. november 2020 kl. 20:00
Dkk. 225,- inkl. billetgebyr Unummererede siddepladser Varighed: Ca. 1x70 minutter

Information til billethavere

Alle skal føle sig trygge ved at besøge Musikkens Hus, og ved alle arrangementer følger vi naturligvis myndighedernes aktuelle retningslinjer.

For at skabe ekstra god afstand mellem vores gæster har vi derfor valgt at ændre koncerten med Blaue Blume fra stående til siddende. De oprindelige billetter er fortsat gyldige, og alle billethavere har fået direkte besked.

Vi beklager eventuelle gener, som ændringen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse.

Om koncerten

Det gav genlyd på den danske musikscene, da forsanger Jonas Smith i foråret 2018 offentliggjorde, at han kæmpede med en depression. Bandet indstillede øjeblikkeligt al koncertaktivitet, men ville vende stærkere tilbage, lød det fra Smith. En kommentar, der skulle vise sig at holde stik.

2,5 år efter udgivelsen af den anmelderroste EP ’Sobs’ fulgte Blaue Blume sidste år op med ’Bell of Wool’. Det danske anmelderkorps kvitterede med stjerneregn til bandet, der ifølge Soundvenue har nået nye højder med deres album om depressionens jerngreb.

I forlængelse af udgivelsen annoncerede Blaue Blume fire udsolgte koncertaftener på Hotel Cecil i København, og publikum strømmede til fra hele landet for at opleve bandets comeback til den danske livescene.

Det blev fire forløsende aftener med et så tryllebundet publikum, at Blaue Blume til efteråret rejser rundt i landet til fem udvalgte koncertsteder. Den 13. november kommer turen til Musikkens Hus, hvor vores stemningsfulde Intimsal og verdensklasse akustik vil danne ramme om endnu en uforglemmelig aften.

Information til nordjyske billethavere

Myndighederne har til og med 3. december lavet kommunale nedlukninger i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted, Vesthimmerland og Læsø.

Bor du i én af disse kommuner, og har du billetter til dette arrangement, tilbyder vi derfor at refundere dine billetter. Klik her for at læse mere.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.