Demenskor

Som Danmarks første demensvenlige kulturinstitution fortsætter Musikkens Hus indsatsen for at skabe et trygt rum for mennesker med demens. Derfor inviterer Musikkens Hus, Alzheimerforeningen og Aalborg Universitet demensramte og deres familier og venner velkommen i Øvre Foyer til en hyggelig eftermiddag med fællessang.
mh-ovrefoyer_hd-2.jpg (2)
27. maj 2020 kl. 14:00
Fri entré - kræver tilmelding Unummererede siddepladser

Aflyst grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser eller flytter vi en række arrangementer i Musikkens Hus.

Demenskor er desværre aflyst, og Alzheimerforeningen har givet alle tilmeldte direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om arrangementet

Studerende fra Aalborg Universitets musikterapiuddannelse står for musikken, men vi håber, I vil synge med og nyde de skønne melodier sammen med os. Musik kan om noget skabe minder og genkendelighed hos alle.

Der vil være mulighed for at købe te/kaffe og nyde den smukke udsigt over Limfjorden.

Arrangementet er gratis og finder sted i Øvre Foyer tre dage dette forår:

Onsdag 18. marts kl. 14.00-15.30
Onsdag 29. april kl. 14.00-15.30
Onsdag 27. maj kl. 14.00-15.30

NB: Tilmelding senest 8 dag før til Alzheimerforeningen v. Gunver Folmand, tlf.nr. 20 45 83 28.  Mail: alzheimerforeningennordjylland@gmail.com

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.