Jazz at the Symphony

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester
big_band.jpg
07. maj 2020 kl. 19:30
Dkk. 175,- inkl. billetgebyr

Aflyst grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser vi en række arrangementer i Musikkens Hus. Det gælder også Jazz at the Symphony, og alle billethavere har fået direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om koncerten

Big Band, symfoniorkester og masser af jazz.

Vi slår dørene op til den helt store lyd, når Margrete Grarup og Bobo Moreno sammen med Nordkraft Big Band og Aalborg Symfoniorkester fejrer Nordkraft Big Bands 10 års jubilæum.

Gå ikke glip af denne koncert, hvor vi fortolker nogle af de allerbedste jazznumre.

"Hun er blevet betegnet som den bedst bevarede hemmelighed i dansk jazz. Med sin intonation og sin stemmevolumen fastslog den nordjyske sangerinde Margrete Grarup, at hun som jazzvokalist fortjener meget mere end blot regional bevågenhed." - Berlingske Tidende

”Bobo Moreno husker de koncerter, hvor rummet gik i stå. Hvor luften stod stille. Han har oplevet musikere skabe disse magiske øjeblikke og han søger dem gerne selv”. - Politiken

Medvirkende

Steen Nikolaj Hansen, dirigent
Margrete Grarup, vokal
Bobo Moreno, vokal
Nordkraft Big Band
Aalborg Symfoniorkester

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.