Mozart & Beethoven

Nye toner blander sig med klassiske
aso_mh_1920x870px_14.jpg
19. november 2020 kl. 19:30
Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Flere billethavere er sat på venteliste

For at reducere antallet af gæster har vi desværre været nødt til at annullere de senest købte billetter til koncerten. Disse gæster er sat på venteliste og vil blive tilbudt nye billetter, såfremt der bliver ledige pladser i salen.

For at skabe mest mulig plads er de resterende gæster desuden blevet omplaceret i salen. Disse gæster har fået tilsendt nye billetter af Ticketmaster, som bedes medbragt til koncerten.

Alle billethavere har fået besked om ændringerne via mail, og vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

Lindbergs Two Episodes indleder koncer­ten med musik, som sender kærlige hilsner til Beethoven. Kathrine Gislinge er solist i Mozarts dramatiske og medrivende d-mol klaverkoncert, som ved denne koncert også iblandes nye toner. Den danske komponist Bent Sørensen, har komponeret nye ka­dencer til koncerten, som Gislinge her vil uropføre. Beethovens friske ungdomssym­foni nr. 1 afslutter koncerten med vitale og livgivende toner, der også markerer afslutningen på fejringen af 250-året for Beethoven. 

Program

Lindberg: Two Episodes
Mozart: Koncert nr. 20 for klaver og orkester
Beethoven: Ouverture til operaen ‘Fidelio’ og Symfoni nr. 1

Bemærk, at der denne aften ikke vil være koncertintroduktion kl. 18.30 i Intimsalen. Koncertintroduktionen foregår til gengæld i Koncertsalen i pausen, hvor du kan høre Peter Wang fortælle om Beethoven og 2. afdelings to værker Ouverture til operaen 'Fidelio' og Symfoni nr. 1. 

Medvirkende

Dirigent: Thomas Rösner 
Solist: Katrine Gislinge, klaver
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

Koncertpakke - spar 25%

Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Køb din koncertpakke her. 

Information til nordjyske billethavere

Myndighederne har til og med 3. december lavet kommunale nedlukninger i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted, Vesthimmerland og Læsø.

Bor du i én af disse kommuner, og har du billetter til dette arrangement, tilbyder vi derfor at refundere dine billetter. Klik her for at læse mere.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.