NOAH

Der venter publikum i Musikkens Hus en stor musikalsk oplevelse, når NOAH gæster Aalborg med Danmarks Underholdningsorkester.
mh_noah_1920x870px.png
16. april 2020 kl. 20:00
Dkk 380,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x40 minutter

Flyttes grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser eller flytter vi en række arrangementer i Musikkens Hus.

Koncerten med Noah er flyttet til 18. september, og alle billethavere har fået direkte besked på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse.

Om NOAH

Med over en halv million månedlige lyttere på Spotify og udsolgte koncerter over hele landet, rangerer Troels Gustavsen, bedre kendt som NOAH, som et af Danmarks allerstørste popnavne. Nu annoncerer han en eksklusiv forårsturné i 2020 sammen med Danmarks Underholdningsorkester.

NOAH er garant for pop fra allerøverste hylde og med sin personlige og melankolske lyd, har sangerens musik domineret de danske radiostationer og streamingtjenester de sidste syv år. 

Troels Gustavsen gik senest platin med albummet ”1988” og har et væld af hits i bagkataloget, som ”Alt Er Forbi”, ”Over Byen”, ”Før Vi Falder” og hans seneste single ”Alle Går I Stykker”.

Om koncerten

NOAH har netop afsluttet en omfattende akustisk tour rundt i landets kirker, hvor han spillede for udsolgte sale. Nu skifter popfænomenet kirkerne ud med fem af landets største koncertsale, ligesom det akustiske setup udskiftes med et af Danmarks mest anerkendte symfoniske orkestre, nemlig Danmarks Underholdningsorkester. 

NOAH har altid drømt om at dele scenen med så stort et orkester: “For de fleste musikere er det en drøm at få lov at optræde med et stort symfoniorkester, og til foråret går den drengedrøm i opfyldelse.” Han løfter også lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske: ”Man kan forvente sig en meget dynamisk koncert med smukke strygerarrangementer og pulserende pop-produktioner. Jeg glæder mig enormt meget, og jeg er sikker på, det bliver en af de største musikalske oplevelser, jeg personligt har været del af.”

Det er ikke uvant for Danmarks Underholdningsorkester at spille sammen med store popartister. De har tidligere markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder sammen med blandt andet Mads Langer og HUSH, ligesom de har en kommende juleturné med Burhan G i kalenderen. 

I 2020 drysser Danmarks Underholdningsorkester symfonisk magi og ekstra stjernestøv over NOAHs fængende popmelodier og giver hans velkendte sange et helt nyt format. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.