You’ll never walk alone

aso_mh_1920x870px_34.jpg
14. august 2020 kl. 20:00
Dkk. (1) 305,- (2) 275,- (3) 230,- inkl. billetgebyr Som følge af situationen med COVID-19 kan koncerten ikke sættes i salg på nuværende tidspunkt.

Ny koncertdato – 13. august 2021

Som følge af situationen med COVID-19 kunne vi desværre ikke sætte koncerten ”You’ll Never Walk Alone” i salg denne sommer. Det er derfor en stor glæde at kunne meddele, at vi nu har fastsat en ny dato for koncerten. Det bliver fredag den 13. august 2021

Vi beklager overfor alle jer, der forgæves forsøgte at få billetter til koncerten i august 2020, men vi glæder os til at se jer til koncerten næste år.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk.
Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Tak for din forståelse. 

Om koncerten

Fredericia Teater har fejret den ene store musicalsucces efter den anden. Spekta­kulære opsætninger, bragende dygtige sangere og et uhørt antal solgte billetter vidner om et teater, som satsede på kva­litet og turde tænke stort. En uforudset virusepidemi slog benene væk under tea­tret, som måtte indgive konkursbegæring i marts 2020. Aalborg Symfoniorkester var ikke sen til at række hånden ud til en del af de sangere og musikere, som med et tryl­leslag mistede deres arbejde.

Symfoniorkesterets store symfoniske lyd, sat sammen med de dygtige sangere og musikere fra Fredericia Teater, giver den­ne aften publikum en musikalsk oplevelse på højeste niveau. Vi skal lytte til de stør­ste og mest ikoniske sange og melodier fra både West End, Broadway og Fredericia Teater.

Medvirkende

Dirigent: Christian Baltzer
Solister: Bjørg Gamst, Diluckshan Jeyaratnam, Maria Skuladottir, Lars Mølsted
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.