Christopher

Glæd dig til at opleve Christopher ved denne sommerkoncert på Musikkens Plads, hvor du med udsigt til Limfjorden kan opleve den danske stjerne spille et væld af sine mange hits.

82721672 2877948125600847 8596997631358533632 O
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

En melodiøs skrædder. En energi, som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, der har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. Christopher er et popikon af ypperste kaliber.

Hans urokkelige energi spejler sig i alt, hvad han foretager sig. Siden Christopher i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ‘Nothing in Common’, ‘Against the Odds’ og titelnummeret ‘Colours’, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som sangskriver og studieartist, men også som en raffineret performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning.

Gennem årene har vi som lyttere ikke blot fulgt en kunstner i konstant udvikling. Vi har også set et ungt talent træde ind i voksenlivet med stil – en transformation, som vi har fulgt på nært hold gennem sangerens personlige tekstunivers.

Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi, som smitter helt ned til de bagerste rækker. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Derfor kan du godt glæde dig til denne udendørs sommerkoncert på Musikkens Plads, hvor vi naturligvis sikrer god afstand og en tryg koncertoplevelse for alle vores gæster.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.