En aften med Stephanie

På denne ærlige og personlige aften fortæller Stephanie sin historie om at være fulgt af et kamerahold gennem hele sin kaotiske opvækst. Stephanie åbner op for den ucensurerede udgave af sit liv og om tiden i Årgang 0 som ufrivillig reality-kendis – på godt og ondt.

Mh Stephanie 1920X870px
Se spilletider
DKK 289 - 339
Afholdt

Hør Stephanies personlige og rørende historie om sin opvækst - de utallige flytninger, de mange søskende, komplicerede familieforhold, hvordan hun prøvede at holde sammen på ‘familien’ og sin hverdag fra den røde løber til besøg hos sin far i fængslet. At vokse op med ’spøgelser’ - som kameraholdet kaldte sig selv - tæt inde på livet. Undervejs kommer Stephanie desuden ind på, hvad der foregik bag produktionen og bagsiden af medaljen ved at vokse op som en offentlig person.

Fra Årgang 0 til frihed
I samtale med Anne Kejser fortæller Stephanie selv sin historie, der i årevis blev udrullet af TV2-programmet i bedste sendetid. De to kommer også ind på, hvorfor det har været vigtigt for Stephanie at fortælle hele sin historie i bogen fra Årgang 0 til Frihed, der udkom i oktober.

Vil du stille Stephanie et spørgsmål? På aftenen vil der helt ekstraordinært være mulighed for at stille spørgsmål direkte til Stephanie.

Stephanie Siguenza Van-Der Watt
Stephanie Siguenza er kendt fra den populære TV2 dokumentar/realityserie Årgang 0. Hun var et af de børn, der blev fulgt tæt af et kamerahold fra sin fødsel i år 2000 til hun fyldte 18 år. Til trods for en kaotisk opvækst og en barndom, der langt fra altid passede ind i et underholdningsprogram, er Stephanie i dag en selvstændig og stærk kvinde, der står frem med den ærlige og uredigerede fortælling om sit liv og ikke mindst om at blive ufrivillig kendt.  

Anne Kejser
Sammen med Stephanie på scenen vil du opleve journalist og podcaster Anne Kejser. Anne har stor erfaring med radio- og TV-produktion og er blandt meget andet kendt fra P1-programmet Kejser. Anne er en skarp og sympatisk interviewer og vil i samtale med Stephanie udfolde den både barske og livsbekræftende historie om en opvækst foran rullende kameraer.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.