En eventyrlig jul - Julerundvisning

Fra torsdag 25. november forvandles vores smukke rammer i Musikkens Hus til et sandt juleunivers ud over det sædvanlige med levende musik, imponerende udsmykninger, fremførelse af ballet, juleklip og magiske rundvisninger i samarbejde med Museum for Papirkunst.

MH 1080X1920 (24)
Se spilletider
DKK 120 - 170
Afholdt

Et levende juleeventyr
I samarbejde med Museum for Papirkunst åbner vi hver torsdag, lørdag og søndag i perioden 25. november – 16. december 2021 dørene for et levende juleeventyr med harpespil, ballet og juleklip, hvor alle sanser aktiveres.

Her får børn og voksne i nærvær og fællesskab blandt andet mulighed for at dyrke deres indre skabertrang og kreere bæredygtigt julepynt af gamle nodepapirer, mens de lytter til julemusik i Musikkens Hus' smukke rammer. Med andre ord sættes virkeligheden og hverdagens hurlumhej på pause for en stund, så snart du træder ind i dette eventyrlige og farverige juleunivers, hvor tiden står stille, fantasien pirres, og drømme får frit løb.

Rundvisninger i et fascinerende univers
Sammen med Museum for Papirkunst vil børn og voksne, som en del af rundvisningerne, drages ind i den verdensberømte psaligraf Bit Vejles fascinerende univers med Ballerina Bulldog. Et univers baseret på Søren Kierkegaards filosofi, der særligt sætter fokus på at lære børn og unge at være sig selv samt stå ved den, du er – ikke mindst online på de sociale medier. Under de magiske julerundvisninger vil gæster opleve ægte juleeventyr med ballerina Emma Håkansson fra Den Kongelige Ballet og hendes levende bulldog, og de vil optræde sammen med de spirende talenter fra Aalborg Kulturskoles Balletlinje.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.