Hardinger Band

Hardinger Band hylder Bunden når de gæster Musikkens Hus d. 19. november 2021. Tre originale shubbere, backet up af fantastiske musikere, tager på turné med det mest omfangsrige Shu-Bi-Dua bagkatalog til dato.

MH 1080X1920 (2)
Se spilletider
DKK 320
Afholdt

Hardinger Band er en dansk musikgruppe, der blev dannet i 1988 under navnet Hardinger/Thorup af de daværende Shu-bi-dua-medlemmer Michael Hardinger og Jørgen Thorup. Bandet var oprindelig tænkt som et kreativt fritidsprojekt, som fungerede imellem aktiviteterne i Shu-bi-dua. Siden da har de turneret landet rundet i flere forskellige konstellationer, men kærligheden til den danske popsang og Shub-lyden har fulgt dem altid.

Koncerten spilles i bedste Shu-Bi-Dua stil og Hardinger Band vil levere soundtracket til tusindvis af menneskers ungdoms- og barndomsminder. Aftenen vil i vores unikke Intimsal blive en hyldest til en af Danmarks bedste sangere og den arv Michael Bundesen efterlod os allesammen.

... ”En større hyldest til Michael Bundesen kan jeg ikke forestille mig”, udtaler Michael Hardinger.

Book bord på Restaurant Fauna
Inden dette arrangement, har du mulighed for at booke bord i Restaurant Fauna, hvor du får 3 udsøgte retter samt drikkevarer ad libitum i to timer til 495 kr. pr. person. Menuen er tilpasset tidsrummet, inden dørene åbnes til arrangementet. Læs mere her: https://restaurantfauna.dk/1sal/#koncertmenu

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.