Medina & Danmarks Underholdningsorkester

Glæd dig til at opleve Danmarks ukronede popdronning Medina, når hun i selskab med Danmarks Underholdningsorkester indtager Musikkens Hus og nyfortolker sine største pophits.  

2820X1800
Se spilletider
DKK 400 - 450
Afholdt

Siden hun fik sit store gennembrud med pophittet ’Kun For Mig’, har Medina ikke set sig tilbage, men har indtaget den ene musikscene efter den anden og vundet danskernes pophjerter. De senere år har hun formået at genopfinde sig selv som kunstner, og det kan publikum glæde sig til at opleve til efteråret, når hun drager på turné med hele Danmarks Underholdningsorkester og lægger vejen forbi Musikkens Hus. 

”At sætte strygermusik til mine sange bliver en virkelig spændende udfordring og oplevelse, som jeg glæder mig til at forløse sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Jeg glæder mig til, vi skal dykke ned i mine sange og udforske dem på ny. Og jeg lover, at det bliver en koncert udover det sædvanlige med plads til både de helt store symfoniske og magiske armbevægelser og de rolige passager, hvor vi skal helt under huden på publikum,” fortæller Medina.

Popdronningens imponerende bagkatalog, der tæller velkendte klassikere som ’Ensom’, ’Vi To’, ’Jalousi’, ’Det Smukkeste’ og mange flere, vidner om en alsidig kunstner, der formår at skabe en festlig stemning og samtidig nå ind til publikums dybeste følelser. Publikum kan glæde sig til at opleve hende nyfortolke sine største hits til smukke toner fra Danmarks Underholdningsorkester.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.