Opera Masterclass

Talentfulde operasangere og pianister får nu den ypperste mulighed indenfor mesterlæren via en masterclass med de to verdensstjerner koloratursopran Siobhan Stagg og pianist Guiseppe Mentuccia. I dette trygge rum vil fem duoer få en tur igennem hele følelsesrepertoiret med feedback, tips og tricks, hen imod et endnu stærkere solistisk og kammermusikalsk udtryk.

MH 1690X1250 (13)
Se spilletider
DKK 75
Afholdt

Eftermiddagen i Musikkens Hus består af to dele. Den første del er lukket,og forbeholdt unge elever fra Aalborg, Nordjylland og elever fra Den Jyske Sangskole, mens den anden er åben for publikum med mere garvede nyuddannede og professionelle sangere og pianister fra regionen og resten af landet. Her får du et kig ind i det helt særlige arbejdsrum mellem mester og udøver. Australske Siobhan Stagg, der på få år er strøget til tops på verdens førende operascener, og den italienske pianist og dirigent Guiseppe Mentuccia stAalborg Operafestival ønsker med dette initiativ, som videre-føres i 2022, at bidrage til at højne det klassiske sangermiljø i Nordjylland og resten af landet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.